Контакт

Контакт информации и детали

Адреса

Бледски договор бр.10, 1000 Скопје

Телефон

+389 (0)2 307-80-98

е-Пошта

info@uipet.mk

Паркинг простор

Може да го паркирате своето возило во близина

Автобуси

Автобуските линии бр. 2, 4, 7, 12, 15, 19 , 21, 22, 24, 59 ве оставаат во близина

Пристапност

Имаме рампи за полесен пристап.